Logistiklösningar

Logistik kan enkelt beskrivas som sättet att få rätt varor till rätt plats vid rätt tidpunkt
– men det är inte alltid lika enkelt som det låter. Genom att du som kund låter MEC Profil
ta hand om order och logistik, så ger det dig tid att ägna dig åt din kärnverksamhet.
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som förenar smart logistiktänkande med avancerad teknik.
Oavsett var din kund befinner sig, så ser vi till att rätt sak kommer till rätt plats vid rätt tid!
Vi anpassar lösningarna efter dina behov!

MEC Profil erbjuder allt från rikstäckande frakter, speciallösningar, utlandsfrakt,  tredjepartslogistik, stordistribution, paketdistribution, expressfrakter och cross trade, där vi kan kombinera både flyg, båt, tåg och vägtransporter. Detta ger största möjliga valfrihet med minsta arbetsinsats från dig som kund.

Tack vare dessa unika logistiklösningar, så är MEC Profil en av de punktligaste importörerna av specialtillverkade profilprodukter.

Det går inte
Det är ord som vi aldrig tar i vår mun. Allting går att ordna. Ingenting är heligt eller omöjligt. Det är dina behov som styr. Även när det gäller akuta problem så strävar vi efter att ge dig lösningen, bland annat genom våra olika fraktalternativ.

Utlandsfrakt
Vi har stor erfarenhet av utlandsfrakter och hjälper dig gärna. Genom att vi företräder flera kunder kan vi ställa högre krav än vad du som enskilt företag kan göra.

Stordistribution
Att skicka en beach flag är inte svårt. Men om en sändning ska delas och skickas 250 st till olika adresser, spridda över hela landet, Skandinavien eller Europa, blir det genast knivigare. MEC Profil är genom sin väl utbyggda distribution en idealisk partner för stordistribution. Vi sköter administrationen och följer upp hela flödet. För dig som kund behöver det inte alls vara krångligt med stordistribution!

China Direct™
Vi kör non-stop till kunder över hela världen direkt från Kina. Du kan t ex beställa varorna i Sverige eller på något av våra kontor för destination direkt till kunder world wide. Detta är en flygtjänst för bästa leveranstider.

Cross Trade
Cross Trade är en specialtjänst att vi för er räkning många gånger skickar godset  med flera olika transportsätt och även mellan olika länder för bästa lönsamhet och tid, samtidigt som vi förser er som kund med all nödvändig information rörande transporten.

Detta betyder att du kan beställa en produkt av oss och få dem levererade från Kina till exempelvis Holland. MEC Profil organiserar processen i sin helhet från upphämtning på vårt warehouse i Shenzhen till leverans på önskad destination, allt medan du sitter kvar på ditt kontor, säker med vetskapen om att dina varor kommer att nå sin destination.

I dagens globala handel är det mer än vanligt att köpa, sälja och leverera produkter världen över utan att någonsin lämna sin kontorsstol och det är det vi främjar!
 

Bokning av produkter och tjänster görs direkt vid orderläggning, sen sköter vi resten.