Över 74 000 produkter

Snabba leveranser

Hög leveranssäkerhet

Om oss


MEC Profil är grossist inom branschen för reklamartiklar och promotion. Vi är baserade med huvudkontor i Halmstad, Sverige, och finns representerade med egna kontor eller via representanter i ett antal länder i Europa.

Vi förser produktmediet med kommunikativa produkter för starka och framgångsrika kampanjer. Vi har lång och relevant erfarenhet av specialproduktion och trading tillsammans med våra kontrakterade underleverantörer. Smarta och kostnadseffektiva frakter är en annan hörnsten i vår verksamhet. Detta kommer våra kunder och partners tillgodo på flera olika sätt.

Vi tar producentansvar och är medlemmar i relevanta branschorganisationer.
Vi säljer enbart till vidareförsäljande företag.

LÅT OSS VARA ERT BACKOFFICE

Låt oss hantera produktion, frakter och trading – och få mer tid till försäljning och kundrelationer. Vi har lång erfarenhet av att producera och leverera enligt kundernas krav och önskemål.

SPECIALPRODUKTION ENLIGT KUNDENS ÖNSKEMÅL

Vi har handlat med Asien, främst Kina, i över 30 år. Sedan drygt 20 år har vi också ett eget kontor med fast personal som sköter leverantörer och logistik. Detta har gett oss en grundmurad kunskap om import och specialproduktion. Inom MEC Profil förser KEBACK våra återförsäljare med produkter tillverkade i önskad design. För varje artikel i det ordinarie sortimentet, har vi ett antal kontrakterade och godkända tillverkare.

CERTIFIERADE ARTIKLAR DIREKT FRÅN LAGER

Inom MEC Profil är NS Promotion stolt representant i Skandinavien för Giving Europe, ledande leverantör i Europa av testade och certifierade reklamartiklar från sitt stora lager strax utanför Amsterdam i Nederländerna. Giving Europe är starkt engagerade i sitt arbete för produkttester och certifieringar, en trygghet för kunden.

SNABBA LEVERANSER

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra leveranser. Från Kina går majoriteten av alla order med flygfrakt, vilket skapar möjligheter att producera och leverera unika specialtillverkade produkter på kortare tid. Vår volym gör också detta möjligt till mycket bra fraktpriser som kommer våra kunder tillgodo.

Även gällande lagersortimentet utvecklar vi ständigt nya lösningar för snabba leveranser med eller utan förädling.

ETIK & MILJÖ

Våra kontrakterade tillverkare har godtagit att arbeta enligt vår uppförandekod, vår Code of Conduct. Vi tar lagstadgat producentansvar gällande återvinning vid import, följer självklart regelverken gällande införtullningar, skatter och andra avgifter. Här är vi bland annat anslutna till CopySwede och REPA.

Vi är medlemmar i PWA (Promotion Wholesellers Association) och ett antal andra branschorganisationer som Svenska Expoförbundet, Handelskammaren med flera.