Över 74 000 produkter

Snabba leveranser

Hög leveranssäkerhet

Logistik


Smart logistik för framgångsrika kampanjer – både via lager och trading

Det räcker inte med bra produkter, de ska komma fram i tid och på rätt sätt också. Smarta och kostnadseffektiva fraktlösningar är en av hörnstenarna i vår verksamhet.

SNABBA LEVERANSER FRÅN LAGER

Våra partners för lagervaror, Giving Europe och våra textilleverantörer, står redo med fyllda lager för snabb leverans. Varorna går ut samma dag som order läggs. Önskas logotryck, så har vi ett antal olika samarbetspartners att välja mellan beroende på dina önskemål om produkt, märkning och leveranstid. Vi väljer alltid den bästa lösningen för kunden.

NEJ, DU TJÄNAR SÄLLAN PÅ ATT IMPORTERA PÅ EGEN HAND

Med över 30 års erfarenhet av specialtillverkning och import från Asien, har vi kunskaper och möjligheter som går utanpå mycket annat. Import är betydligt mer än frakt och införtullning. Vi sköter också sådant som produktionskontroll, inrikesfrakter, försäkringar, producentansvar och mycket annat. Utifrån dina önskemål som kund, kan vi också ta fram skräddarsydda lösningar med t ex kombifrakter och alternativ för samfrakt.

Önskar du ändå att ombesörja frakten via egna kanaler, så har vi flera alternativ för smarta lösningar även här. Import från Kina är vår dagliga verksamhet, med allt vad det innebär av kunskaper och erfarenhet.

VÅRT KONTOR I KINA ÄR DIN TRYGGHET

Sedan 1994 har vi eget kontor i Kina som arbetar med logistikfrågor och kontakter med tillverkare. Logistiken för MEC Gruppen sköts via kontoret i Kina, som även hanterar frågorna gällande export och tax return.

EGET MELLANLAGER I KINA FÖR MAXIMAL EFFEKTIVITET

Via vårt distributionscentra, kan vi erbjuda en mängd lösningar för frakter till bra priser med kortade ledtider. Vi har två regelbundna avgångar för flygfrakt varje vecka. Gäller det extremt snabba tider kan vi tillhandahålla expresskurir från Kina direkt till kund.

VI ERBJUDER TRE OLIKA FRAKTSÄTT

Vårt välutvecklade logistiksystem gör att vi kan sända allt gods via

 • FLYGFRAKT till mycket förmånliga och kostnadseffektiva villkor
 • KOMBIFRAKT ett billigare alternative än flyg och snabbare än båt
 • BÅTFRAKT för stora volymer när det inte är lika bråttom

FEM GODA SKÄL ATT ANLITA EN PROFESSIONELL IMPORTÖR

 1. Erfarenhet
  Med över 30 års erfarenheter av trading, sourcing, tillverkning och import från Kina har vi de gedigna kunskaper som krävs för att ge våra kunder den bästa lösningen.
 2. Enkel hantering
  Vi sköter allt. Våra kunder slipper bekymmer om transporter, införtullningar, tillverkare, försäkringar, valutasäkringar, reklamationshantering, inrikesfrakter, tax return och en mängd andra saker. Det behövs bara en kontakt.
 3. Kunskap om specialtillverkning
  Vi har mer än tre decenniers kunskaper om specialtillverkning och sourcing i Asien.
 4. Flexibilitet och projektledning
  Stora order eller små, vi har lösningar. För större projekt kan vi också hålla ihop produktionsplaner, produkter och fraktscheman. Allt för att resultatet ska bli en lyckad kampanj!
 5. Smarta lösningar
  Vi har ett välutvecklat logistiksystem med snabba och unika lösningar. Din fördel.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för dig.