Över 74 000 produkter

Snabba leveranser

Hög leveranssäkerhet

Lediga Tjänster


Lediga Tjänster

Turtle Care AB (personligt skydd på nätet)

Är ett nytt bolag för personligt skydd inom MEC Gruppen Holding AB som genom sina dotterbolag sedan 1985 arbetat som ett professionellt grossist- och importföretag inom Produktmedia med kontor i Kina sedan 1994. Vår kraftfulla satsning mot vårt nya affärsområde personligt skydd främst mot sjukvården i sin helhet är expansiv.

Försäljning under innevarande år har överträffat allt, vi tror det kommer att öka under kommande år nationellt och internationellt. För att klara denna utveckling behövs det kvalificerade medarbetare som vi nu efterfrågar. Vi efterfrågar en duktig och erfaren person som kan driva detta i den digitala välden med försäljning på den expanderade näthandeln. Vi har tecknat avtal med AMAZON för Europa och fler är vi intresserade av att expandera i.

Förhandlingar sker redan men projektet kräver ytterligare erfarenhet.
Vi behöver tillsätta tjänsten inom det snaraste, det är inget krav att sitta på kontoret i Halmstad i den digitala världen finns inga hinder för placering.

Löneanspråk och datum för tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan sändes till VD Evert Grahn (evert.grahn@mecgruppen.se )
och märkes ”Turtle Care”.

Datum för publicering: 2021-04-16

Projektmedarbetare MEC Medicare

MEC Medicare är ett nytt affärsområde för personligt skydd (PPE), främst för sjukvård och omsorg, där vi förser våra kunder med ett starkt sortiment såsom munskydd, skyddshandskar med mera. Mer om sortimentet på www.mecmedicare.se
Arbetet innebär att vara med och lyfta affärsområdet för skyddsprodukter nationellt och internationellt med Norden som första målområde. Då det ställs höga krav på produktkvalitet och säkerhet, ser vi gärna att du har dokumenterade erfarenheter eller relevant utbildning inom området.
I din roll har du administrativt ansvar för ett eller flera projekt och kan bistå projektledaren och övriga medarbetare med statistik, kartläggningar, kunskapssammanfattningar och liknande beslutsunderlag. Kundkontakter i form av försäljning och sakkunnig rådgivning kan förekomma. Som person behöver du vara noggrann och systematisk, och ha lätt att kommunicera i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Goda datorkunskaper krävs främst i MS Office. Vi använder Pyramid som affärssystem.

Löneanspråk och datum för tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan sändes till VD Evert Grahn (evert.grahn@mecgruppen.se )
och märkes ”MEC Medicare”.

Datum för publicering: 2020-09-09

Medarbetare Hållbarhet

Hållbarhet och produktkvalitet är av största vikt när det gäller våra båda huvudsakliga affärsområden. Vår hållbarhetsavdelning behöver förstärkning för att klara behovet av ett systematiskt och strukturerat uppbyggt hållbarhetsarbete för de ökande kraven från såväl inköp som försäljning. Vi tror att du har en bra och passande utbildning eller relevant dokumenterad erfarenhet av liknande arbete.
Då arbetet sker i samverkan med många olika aktörer är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga både i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du behöver vara handlingskraftig och lösningsfokuserad för att kunna driva processer framåt. Tjänsten erbjuder ett stort mått av självständigt arbete inom ramen för uppdraget, och ställer höga krav på förmågan att söka och dokumentera resultat. Goda datorkunskaper krävs främst i MS Office. Vi använder Pyramid som affärssystem.

Löneanspråk och datum för tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan sändes till VD Evert Grahn (evert.grahn@mecgruppen.se )
och märkes ”Hållbarhet”.

Datum för publicering: 2020-09-09