Om oss
NS Promotion erbjuder give-aways och profilartiklar för framgångsrika kampanjer. Allt från lager.

Vi är stolta att representera Giving Europe och deras fina Impression-sortiment i Skandinavien.

Impression-sortimentet uppfyller de europeiska kraven

Att profilprodukter uppfyller gällande krav ökar ständigt i betydelse – och borde vara en självklarhet. Medan flera leverantörer nyligen börjat sin resa med certifieringar, har Giving Europe sedan starten 2001 satsat på att dagligen utföra tester för att samtliga produkter ska uppfylla de europeiska kraven för certifiering.

I ledningen för certifieringar

Giving Europe förutsåg från starten att krav på säkerhet och schyssta produktionsförhållanden är avgörande, inte bara som försäljningsargument utan som en säkerhet och trygghet för slutkund och mottagare. Därför började man tidigt resan med att certifiera sina produkter. Utan att skryta, kan vi säga att Giving Europe är i långt framme i detta arbete. Nu även med ISO 26000.

En trygghet för kunden

Våra kunder kan med gott samvete försäkra sig om att i stort sett samtliga artiklar i Giving Europes sortiment är säkra. Ett mycket bra säljargument för våra återförsäljare. Kunder väljer trygghet. Ett misstag, eller att behöva återkalla en vara, är en mardröm för varje företag som månar om sitt varumärke.

  • Vi säljer endast till vidareförsäljande företag.
  • Vi tar producentansvar.

NS Promotion ingår i MEC Gruppen, etablerat 1985 med bas i Halmstad, Sverige. Med mer än tre deceinniers erfarenhet av produktion och import av reklamartiklar bistår vi våra återförsäljare och deras kunder i att göra framgångsrika affärer.