Om oss


KEBACK, grundat redan 1985, är specialiserat på att leverera specialtillverkade artiklar enligt kunds önskemål. Vårt sortiment sträcker sig från traditionella give-aways som logoband, nyckelringar, kepsar – och mycket mer – till mer unika specialtillverkade artiklar för framgångsrika kampanjer inom produktmediet.

Korrektur för godkännande

För varje order tar vi fram ett korrektur för godkännande. Vi har ateljéer i såväl Sverige och andra länder i Europa som i Kina. Vi använder tidsskillnaden till vår fördel för snabbare leveranser.

Eget kontor i Kina sedan mer än 20 år

För att förse våra kunder med bästa möjliga service, har vi ett eget kontor med egen personal i Kina. Detta ger oss en direkt och nära kontakt med tillverkarna – och ökad kontroll över produktionen.

Smart logistik & trading

Vi har ett välutvecklat system med smarta och kostnadseffektiva logistiklösningar som får hem din order i tid till bästa möjliga pris. Kontakta oss gärna för mer information.

Produktmediet – när kunden vill göra bestående intryck

En profilartikel, hur trevlig och bra den än är, förtjänar att bli presenterad på bästa möjliga sätt. Låt oss hjälpa er hitta den rätta lösningen – vare sig det är i er egen design, en kreativ förpackning eller en annan idé som höjder värdet för mottagaren.

Utmana oss, vi lovar att göra vårt yttersta för att möta era krav och önskemål!

  • Vi säljer endast till vidareförsäljande företag.
  • Vi tar producentansvar.

KEBACK ingår i MEC Gruppen, etablerat 1985 med bas i Halmstad, Sverige. Med mer än tre deceinniers erfarenhet av produktion och import av reklamartiklar bistår vi våra återförsäljare och deras kunder i att göra framgångsrika affärer.