MEC Gruppen, etablerat 1985, är grossist inom branschen för reklamartiklar och promotion.

MEC Gruppen, etablerat 1985, är grossist inom branschen för reklamartiklar och promotion. Vi är baserade med huvudkontor i Halmstad, Sverige, och finns representerade med egna kontor eller via representanter i ett antal länder i Europa.

Vi förser produktmediet med kommunikativa produkter för starka och framgångsrika kampanjer. Vi har lång och relevant erfarenhet av specialproduktion och trading tillsammans med våra kontrakterade underleverantörer. Smarta och kostnadseffektiva frakter är en annan hörnsten i vår verksamhet. Detta kommer våra kunder och partners tillgodo på flera olika sätt

I MEC Gruppen ingår ett antal specialistföretag, tillsammans utgör vi en stark leverantör för våra återförsäljare på en hårt konkurrensutsatt marknad.

De olika bolagen i MEC Gruppen är verksamma inom sina respektive specialistområden – och har styrkan av gruppen gällande bl a logistik och ett flertal andra samordningsfördelar.


Axel & Morin

Specialiserat inom elektroniska artiklar, mobilskal, power banks, USB-minnen och liknande produkter.

KEBACK

Etablerat 1985, ledande inom specialtillverkning av sk hårda reklamartiklar i såväl stora som små serier. Ingen lagerhållning, alla order produceras enligt beställarens önskemål.

Cupline

Erbjuder ett fint sortiment av muggar, koppar och glas med många och unika möjlighet till förädling och förpackning.

Keller Reflex

Keller Reflex erbjuder ett brett sortiment av reflexer och säkerhetsprodukter, från små mjuka hängreflexer till västar, första hjäpen-set med mera

NS Promotion

Till skillnad från övriga bolag i MEC Gruppen, erbjuder NS Promotion artiklar från lager. Där representerar vi Giving Europe i Skandinavien. Giving Europe är ledande i branschen på testade och certifierade produkter. En trygghet för dig och din kund.

TJK Tage Johanssons Korgar

Etablerat på 1930-talet i Hishult är TJK en del av den svenska handlartraditionen. Än idag säljs handflätade pilkorgar och trälådor

XPO System

En riktig grossist för skyltar, flaggor och displayprodukter för mässor, event och butik.


  • Vi tar producentansvar och är medlemmar i relevanta branschorganisationer.
  • Vi säljer enbart till vidareförsäljande företag.